röfröf

röfröf

Az ország legaljasabb legmocskosabb náci álhírgyártó, hazudozó, uszító gyűlölködő propaganda szennyportálja

2020. május 01. - kiskutyauto

Bede Zsolt náci hazaáruló fociultra bűnöző, aki nyilvánvalóan (ahogy az összes többi) állami, korrupt lopott csalt, maffia-pénzből, megállás nélkül hazudozik, uszít, sérteget, rágalmaz kitalált, hazug álhírekkel. (a vadhajtasok.hu álhírgyártó szennyportálon) Fizikailag támad már utcai rendezvényeken is békés, demokratikus szabályokat (egyelőre) tartó ellenzékieket és bűnbandájával megszállták a propeller.hu-t, többek közt Durbincs nevű elmebeteg kommentelő (aki nyilván Bede), önti el digitális fekáliával... és persze a hazug, rágalmazó, uszító, gyalázkodó álhíreivel. Évek óta folyamatosan nap mint nap... A sértegetés és rágalom özön az eszközökben nem válogat, határtalan, gátlástalan és pofátlan személyeskedés, undorító trágárkodás, minden belefér.
Karácsony Gergely főpolgármestert immár nap mint nap sértegeti, gyalázza és rágalmazza, folyamatos hazudozással; és most éppen már az Index.hu is szerinte az ország fő álhírgyára... Az érintettek remélem hogy beperelték már a vadhajtasok.hu-t ill Bede félkegyelmű náci ámokfutót...
A propeller semmit nem tesz (de legalább az ellenzéket is hagyja ott tombolni), tűri hogy a magyar internet pöcegödör legmélyebb pontjává tegye ez a mocskos magyar jelzőre méltatlan náci Bede kretén.
Ez a tanulatlan, börtöntöltelék idióta önjelölt főszerkesztő retardált Bede, egyre vadabbul randalírozik, láthatóan a maffiakormány jóváhagyásával... Ezek a tények!
Mindenki, aki csak tudja és igazságérzete hajtja, jelentse interneten gyűlöletbeszédért, rágalmazásért, személyiségi jogsértés, becsületsértés, zaklatás és uszítás megalapozott vádakkal a vadhajtasok.hu-t is és a propeller-en a durbincs ámokfutó kommenteket minden nap, hátha végre valami történik e mocskos náci NER maffia pribék propagandista csicska eltakarítására a közéletből... Bede, az ország Bayer-hez mérhető, fizetett fő mocskolódója és gyűlölködője, hazudozó nemzetellenes bűnözője szabadon randalírozik és egyre jobban tombol. Gyakorlatilag elszabadult. Eljár ellenzéki sajtótájékoztatókra randalírozni, tombolni, rombolni. Hadházy Ákost is fizikailag fenyegeti, az autójára ugrott, majd azt őrjöngte, a habzó bűzös pofájával, hogy elgázolták. Aztán bokszmeccsre hívta az idióta... (de még leírni sem tudja) Mintha egy bevadult elmebeteg tesztoszteronhuszár ellen egy békés, hívő állatorvos politikusnak lenne esélye. De nyilván nem is süllyed le addig, hogy egyáltalán reagáljon erre az útszéli kocsma stílusra. Rendőrségi feljelentést értelmetlen tenni, mert a NER maffia úgyis eltussolja...
Nem kéne eljutni addig, hogy meg legyen kínálva egy jó nagy adag koktéllal ez az idióta Bede és bűnbandája, mert akkor aztán biztos végleg elkussolnak... Budapest nem tűrheti ezt tovább!!! De muszáj a kulturáltság keretein belül maradni, mert ez a barom nyilván addig akar provokálni és hergelni (sejthető erre is van megbízása), amíg ki nem tör valami véres, nagy balhé.

A bejegyzés trackback címe:

https://hazug-naci-trollfalka-ellen.blog.hu/api/trackback/id/tr6815652996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása